Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk kezdetektől fogva elkötelezte magát amellett, hogy folyamatosan innovatív, költséghatékony megoldásokat dolgozzon ki ügyfelei részére, a következő szolgáltatás típusokban:

  • Szállítmányozási üzletág
  • Gyűjtő-logisztikai üzletág
  • Raktár-logisztikai üzletág

-A szállímányozáson belül az állandó járatok kidolgozására helyezzük a hangsúlyt, és az állandóságot mint lehetséges költségcsökkentő tényezőt használjuk, melyet továbbvetítünk partnereink részére.

-A gyűjtő-logisztika számunkra egy kihívás, egy kitartó csapatmunka, melynek eredményeképpen cégünk ügyfeleinek nem kell egy teljes teherautó szállítási díját megfizetni, ha annak csak egy bizonyos részét szeretné kihasználni. Ez a szolgáltatásunk a növekvő költségek, szigorú súlykorlátok, bevezetett útdíjak tekintetében sokak számára előnyös megoldás.

-A raktár-logisztikai üzletágunk szintén a legoptimálisabb kihasználtságot veti össze a legoptimálisabb költséggel, a legkomplexebb kiszolgálás tekintetében. Üzletágunk országos lefedettségű, a "Deponet.eu" szolgáltatásunk révén.  Bővebben kérjük kattintson a "Raktár-logisztika" menüpontra!

 

Kollégáink több, mint tíz éves logisztikai tapasztalattal állnak partnereink rendelkezésre. A mi dolgunk a szállítmányozás, melynek folyamatáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk a megbízóink részére.

 

 

 

Ügyvezetés
Székely Ottó
Tel:
+36 76 999 865
Fax:
+36 76 998 393
Vevőszolgálat
Belföldi/Nemzetközi szállítmányozás,Gyűjtő-Logisztika,Raktár-logisztika,Expressz-Logisztika
Tel:
+36 70 772 2266
Fax:
+36 76 998 393

Újdonság!

Országos gyűjtő-logisztikai lefedettség

Deponet.eu, az országos raktár, és szállítóhálózat, már több nagyvárosban elérhető

© 2020 - minden jog fenntartva!
Truck Force Spedition Kft.

T.: +36 76 999 865 F.: +36 70 77 222 66
HU 6000 Kecskemét, Halasi út 29.